HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Futtatottak még (kategória)

2009.06.11. 21:59 :: A Ligeti

Remélhetőleg, nem sértették meg a cikkírók az úgynevezett vándorkurvákat, akik kimaradtak a felsorolásból, annál is inkább, mivel ezen alfajról mindezidáig nem született feljegyzés. Nagyon speciális fajról lehet szó, akik nagy valószínűséggel a helyváltoztatási kényszerükről kapták a nevüket, illetőleg ókori görög hagyományokra tekintenek vissza, a "vándor, vidd hírül a spártaiaknak, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza" hexa- és pentameterekben elmondott kurva hitvallás szerint, ami ugye egy distichon, mint a vándor kurva tarifa mértékegysége. A fent idézett sorokban az utolsó vándorkurvák hagyják az utókorra a kurva-lét fáradságos mivoltát igazoló és egyben dicsőítő tanulságos mondanivalójukat, ahogy utolsó leheletüket és még sok mást is, mint pl. a thermopüllai szorost, vagyis a helyes fordítás szerint a szoros thermopüllát- amely szó eredeti jelentéséhez már semmi kétség nem fűződhet- áldozták a haza védelmére.

Röviden, a teljesség igénye nélkül tennénk még említést azokról kurvákról, akik igen hirtelen, mondhatni angolosan távoznak, azaz lelépnék a díványról, ahol éppen voltak- szándékosan a testhelyzetre való utalás nélkül, illetőleg a közönségesen csak benzinkurváknak nevezett csoportról, amely azon fiatal hölgyekből tevődik össze, akik előszeretettel szerelmesednek bele  a férfitársadalom E kategóriás személygépjárművel rendelkező egyedeibe, kizárólag terézanyut megszégyenítő szociális érzékenységgel, hogy a társadalom kis péniszű, ám de annál nagyobb mercedesszel járó macsóit kigyógyítsák a titkolt kisebbrendűségű érzésükből egy szociális munkást vagy akár sztárpszichiátert megszégyenítő érzékenységgel. És természetesen mindezt szerelemből

Cikkünk eredeti témáját, azaz miért rajonganak a férfiak a kurvákért, a következő bejegyzésben taglaljuk részletesen.

9 komment

Címkék: spárta vándor lelépett benzin terézanyu

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr631179896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.23. 13:59:36

Végre, végre! Igazságot a vándorkurváknak, le a benzinkurvákkal!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.25. 23:11:45

Miért, rajonganak a férfiak a kurvákért?

A Ligeti 2009.06.26. 17:58:18

Úgy tűnik, igen. De erről majd bővebben, ha visszaértem müncheni "tanulmányutamról".

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.07.08. 19:26:53

@A Ligeti:

Vagy inkább a három Pinakothek-ből gyűjtesz infókat?

A Ligeti 2009.07.09. 12:21:05

Minden volt: Pinakothek és sörkert vegyesen...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.07.13. 17:04:43

Ott lehetett nyugodtan beszélni a hüvelygombáról?

Yvettebabacool 2009.09.20. 21:26:32

@21méter: a nok meg kurvak akarnak lenni
Site Meter
süti beállítások módosítása