HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Közérdekű közlemény

2008.12.06. 17:55 :: K. Villám

Üdvözlök mindenkit! A blog nem halt meg csak, tetteti magát. Év végi őrültek háza, hatkor kelés este kilenc után érés haza. Egy csepp alkoholra nincs időm. Úgyhogy ezen változtatni fogunk, elméletileg a jövőhét már sokkal barátibb. És akkor megérkezik a tudomány a hiszti a pina, a szopás, meg a hiszti. És a tudományos pókháló diagrammjaimmal is adós vagyok, amire úgy látszik én fogok női jellemzőket definiálni, aztán majd persze mindenki fikázni fogja :), meg, hogy mi hiányzik belőle. Bezzeg amikor ott volt a lehetőség senki nem írta, hogy aszondja: nagymellű, humoros, szépszemű, nagymellű, szexőrült, nagymellű. Pl.: csak hogy egy teljesen objektív jellemző csoportot említsek :).
Mindenki örvendezzen a Mikulásnak. Fényes csizma, csoki az ablakba.
 

1 komment

Címkék: szopás; pina; mikulás; nagymellű; humoros; szexőrült;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr72808010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.12.07. 22:15:21

Miért is legyen a nagymellű szexőrült még humoros is?
Amúgy meg rendszeres olvasó már leírta a paramétereit....
Na hisztiblog lesz ez, már látom :)
Site Meter
süti beállítások módosítása