HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Képzelt riport egy amerikai álarcosbálról

2008.11.23. 20:32 :: K. Villám

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nekem pubertás koromban csak olyan távirányítóim voltak, amik véletlenül pont a pornó csatornánál adták meg magukat hosszabb rövidebb időre :). És elszeretném mondani, hogy A Ligeti milyen szerencsés ember, hogy csak úgy éjszakai kapcsolgatás közben beleszalad három pornócsatornába is. Én már hónapok óta egybe se tudok beleszaladni. Bár csak én lennék ennyire a kábelszolgáltató kegyeibe.

Szóval ez a szopóálarc úgy látszik hálás téma. Akit a gázálarc felizgat, azoknak azért könnyebb. Bár nem szeretnék ilyet sosem közelebbről megismerni, de gondolom örökre ki lehet szedni az aktív szénszűrőt, és hopp máris kész az álarcon a lyuk az izgató, meghitt és romantikus orális élvezetekhez.

Nos ha már komoly kultúrára tett szert általunk a szopóálarc. Akkor lehetne szopóálarcosbált rendezni. Találd ki, ki van a az álarc mögött! Ha nem jössz rá, akkor persze kölcsönös szimpátia esetén lehetőség van az álarcos vendég közelebbi megismerésére, hátha a technikája után könnyebb kitalálni :). Hogy ez a hölgyeknek miért jó, azt még nem tudom pontosan, de majd kitalálunk valami kompromisszumot. – Azt ott, látod, a zöld álarcos kerekszájút…. amelyik ufó-nak öltözött… neeeem, van a CD álarcos, középen van egy lyuk, az a szája persze, nah a mögött áll. Kegyetlen jól sz…..pik, de nem tudom ki lehet. Próbáld ki, vagy a Klári vagy a Judit. – Nah ilyen épületes beszélgetések hangozhatnának el egy úri szopóálarcos bálon.

Aztán következne az est fénypontja. A legszebb szopóálracos hölgy megválasztása. (Nem összetévesztendő a legjobb technikájúval.) Majd zene, ital, tánc hajnalig, hidegtál, és spontán ismerkedések. Szerintem nagyobb lenne az érdeklődés iránta, mint az Opera bál iránt.

„Hm...És nem csak a nők lehetnek rondák? Hm...” – írta A Ligeti kettővel lejjebb. Nos ez annyira igaz, hogy most megpróbálom levezetni az élet egyik nagy bölcsességét :). Sokkal több a ronda pasi, mint a ronda nő. Hogy ezt mire alapozom? A férfiak nagytöbbsége szívesen létesítene szexuális kapcsolatot hölgyekkel, körülbelül bemutatkozás után/helyett közvetlenül :). Már amelyiket dekoratívnak tartják. Picinyke felmérésem azt mutatja, hogy a férfiak több nőt (nagyságrendekkel több nőt) tartanak dekoratívnak, mint a hölgyek férfiakat. Tehát erre két megoldás van. Vagy sokkal több csini nő van és sok ronda pasi – ami igaz - Vagy máskép működik a férfiak és a nők agya (mily meglepő lenne), és a nők nagytöbbsége nem szeretne rögtön a bemutatkozás után/helyett……

Tudományos életünk nem akadt meg, csak a kutatásokhoz idő kell és pénz. Azt hiszem valamilyen tudományos lapban közzéteszünk egy publikációt az eddig elért eredményeinkről, amit természetesen megosztunk itt is veletek Kedves Olvasókáink.

Szólj hozzá!

Címkék: szopás; szopó álarc; álarcosbál; gázálarc; pornó csatorna; távirányító;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr55784813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása