HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

A szexuális aszexuális

2008.09.11. 23:49 :: K. Villám

Mert én magyarázom A Ligetinek folyamatosan ész nélkül, de ő nem érti. Nem akarja érteni :). Jön nekem állandóan ezzel a szeretettel, szerelemmel, érzelmekkel, meg vágy felkeltéssel, amiben az én elképzelt világomban igaza is lenne, de ebben a kurva valóságban (nem kurva országban :) ), nem biztos, hogy igaza van. Én állítom, hogy az emberek nagy részének veleszületett libidója van. Persze lehet egy bizonyos sávon belül mozgatni ezt a libidót, egy jó partner sokkal többet kihozhat a másikból, és fordítva. Bár kiváncsi lennék, ki az, aki Puffogó Harács Kálmánné hentes és élelmiszeripari szakmunkásból Monique Covet csinál - már nem kinézetre, libidóra -. Be is linkelem a tudományt:

 

Itt egy gyönyörű magyarázat az aszexualitásra. Bár ő is azt írja, hogy az emberek nagyon kevés részét érinti. Nah de gondolom nem kettes számrendszerben szexelünk :). 0 és 1 között csak van átmenet. Márpedig ha van, akkor a szexuális vágy is eltérő ember és ember között. LGT, izé, illetve RGO, ebből levezetve, van olyan hölgy aki vágyik az orális szexre, és van olyan aki nem, vagy kevésbé. Tehát azt ajánlom legyen árnyaltabb a kép, és ugorjunk a tízes számrendszerre. Komoly díjat kaphatnánk azért, ha definiálnánk, a köztes állapotokat. (Almár Iván ezért kapott – teljesen megérdemelten – SETI díjat, mert az idegen intelligenciákat – már ha vannak – 0-tól 10-ig terjedő skálára állította, ez az un. San Marino skála, nem összekeverendő a Rio skálával, amin szintén dolgozott……, de ez a blog nem erről szól.) Szóval a nulla lenne az aszexuális, frigid egyed, a tízes pedig a szexmániás – a mondd már, hogy mókus mondd már……, aki ezt az ezer éves viccet nem ismeri az félek, hogy a skála eső felébe tartozik :).

Persze ez nem olyan egyszerű kérdés, mint az E.T. Mert ezzel csak a szex mennyiségét, illetve annak igényét definiáltuk. Nah de a minőségét is kellene, sőt a szürke hétköznapi egészségügyi dugásoktól kezdve a kőkemény perverzióig (kinek mi a perverzió?) mindent skálán kellene definiálni. Legalább három skála kidolgozása lenne célszerű. Úgy mint: Szex mennyiségének igénye, minőségének fokozatai, majd pedig a szex „fajtája”. Ezek után minden ember betudná magát, illetve a szexuális igényét azonosítani egy számhármassal. Ezt a számhármast, pedig akár ismerkedéskor vagy társkereső oldalakon is használhatná.

Így képzelem: Szia én egy dohányzó, minden alkalomkor rendszeresen szeszesitalt fogyasztó mások által jóképűnek nem mondott férfi vagyok. Jó anyagi körülmények között élek, van egy kombi wartburgom, hobbim a horgászat, és az orr szőr vágás. Jah és 8, 6, 9 ;). Hasonló adottságú hölgyek jelentkezését várom. Pitagoraszi számhármasok kíméljenek (3,4,5).

Ezek után úgy gondolom, hogy ebből komolyabb kutatásokat kellene végezni. Esetleg ösztöndíjat nyerni Thaiföldre, vagy Amszterdamba, esetleg a világ fontosabb, híresebb vigalmi negyedeibe :), és ott felmérést készíteni. És ha kész a skála, azok után nekem a nők ne jöjjenek, holmi érzelmekkel, meg megérzéssel. Csak korrektül vágják oda, hogy én eddig 5,6,5 voltam, de az új pasim 8,7,8-at kitudott hozni belőlem. Szerintem ezt tök romantikus :).

(Jah a skála egyes értékeihez való hozzárendelést, még kifejtjük, sőt várjuk építő jellegű hozzászólásaitokat.)

5 komment

Címkék: szopás; orális szex; pina; szex skála;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr85659621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.09.12. 18:23:11

Hűűű, zseniális vagy!(6, 10, 9) de Hlapács József hálóstrikós, harcsabajszos, fogatlan konzervipari szakmunkással (1,1,1)- szóval mi is van azokkal az érzelmekkel?:)

K. Villám 2008.09.13. 16:05:48

Köszönöm :), bár még finomítani kell a mérést, és a skálát, amiben igazán segíthetnél :). A 6,10,9 esetleg rád vonatkozik :)?. Elég imponáló. Az érzelmekről meg majd. Több fejezetet is szentelhet(ünk)ek neki.

vidéki men · https://sokallok.blog.hu 2008.09.21. 22:39:24

Ez olyan dolog, hogy néhány skálaértéket lehet mozogni, de Klárika a fadarab nem lesz kapásból 10-es, max ő úgy érzi, hogy "Senkivelsem vót még ilyen jó, mint a Jocóval". A lényeg, hogy össze kell illeni oszt passz. Ha Bözsinéni szeret töltöttkáposztát csinálni, Pistabá meg szereti a kosztot és már megszokta, hogy anyut max a gázáremelés izgatja fel, vagy mindíg is lottyadpöcsű volt, akkor boldogan élnek, slussz passz. Képzelj el egy idegbajos kézmosásmániás srácot egy örült szexistennővel... "Izé... ne gyűrd össze az ingemet..." Férfiak ilyen tekintetben könnyebben nevelhetőek valószínűleg. ;-)

De a lényeg. Olyan aszexuális csaj nincs, aki ne gerjedne rá valamire. A Pisti olyan katolikus/akkora autója van/olyan szépen fest... VALAMI! De lehet, hogy sohasem találkozik azzal, aki előszedi belőle a vadállatot (ahhoz képest na).

És ne felejtsük el azt sem, hogy sokszor a neveléskor elhintett magvak termését más aratja le...

K. Villám 2008.10.22. 20:39:43

Ouhhh, igen. De még mennyire, főleg "a neveléskor elhintett magvak termését más aratja le...", ez annyira igaz, hogy erről nem sokára blogba bele jegyzés fog születni :). Az nevelés tudománya kategóriában. Illetve, hogyan aratja le az első gitáros, az előző türelmes pasi "munkájának" gyümölcsét.
Site Meter
süti beállítások módosítása