HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

A nagy szopás

2008.09.07. 20:32 :: A Ligeti

Már többször kihangsúlyoztuk, hogy ez egy hiánypótló blog, ahogy olvasom, éppen ezért ne lepődjön meg senki, ha A Villám a hiányok pótlásáról értekezik és próbálja bemutatni a pótszerek gazdag kelléktárát. Nem tudom, mennyire demonstrálja ezt, esetleg saját tapasztalatra alapozza ismereteit. De nem tudom, elképzelném-e, amint egy műanyag henger cuccba próbálja betuszkolni bizonyos testrészeit, ezt eddig talán a szájával mívelte egy sörösdobozba, vagy fordítva, sörösdobozt a szájába. Mármint hengerből csak ezt tudom elképzelni. És új innovációként megjelent a piacon az úgynevezett szopócucc, mégpedig deepthroat változatban. Japán gyártmány és ha jól emlékszem, egyszer használatos. Nem jöttem rá, hogy azért-e, mert olyan az anyaga, tehát higiénia miatt,  vagy pedig azért, mert egyszer is bőven elég volt ilyesmi.

És ha átvezetjük a témát a másikba, ez is olyan kettő az egyben, two in one, szóval hogyan lehet rászoptatni a nőket, hogy az erősebb nem ne kényszerüljön arra, hogy a japán piac termékeire költse a pénzét és ezzel hozzájáruljon ahhoz, hogy Japán kiszoruljon az európai piacról- tehát ez egy jó érv lehet, ha az adott hölgy racionális beállítottságú és esetleg pénzügyekkel foglalkozik. Ha esetleg ez nem hatna, más módszerekhez kell folyamodnunk. De előtte vizsgáljuk meg, mi is van a nemszopás hátterében.

A Villám értetlenül áll azon hölgyek fölött (képletesen), akik irtóznak az ilyesmitől, vagy jobb esetben kényszerűségnek érzik. Igen, mert ebben a legbecsesebb testrészét használja, azaz az agyát, csak arról feledkezik el, hogy a nők másképp működnek, tehát nem puncis férfiak, a hiedelemmel ellentétben. És ez a szexualitás területén mutatkozik meg igazán. Míg lentebb olvashatóan A Villámot (sem) hozná izgalomba egy műpuncival játszogató férfi, addig ellenkező esetben ez vonzó lehet, mégpedig többek között a látvány miatt is. És míg senki nem vonja kétségbe a női test esztétikai szépségét, addig a férfiak saját maguk bájai iránt közömbösek, A Villám ezt úgy szokta kifejezni, hogy nem vonz egy szőrös segg. Akkor elvárja a nőktől, akiket köztudomásúan nem a látvány izgat elsősorban, hogy élvezettel vegyék a szájukba a hímtagjukat és nyalogassák a szőrös seggüket (csak hogy sarkítsam). Tehát át kell hidalni ezt a szakadékot. És mi az, amivel ezt meg lehet tenni- kérdés- próbáljuk meg az érzelmekkel megfogni a nőket, onnan már csak egy ugrás az erotika. Szenvédelyes és ahogy kell.

Esetleg a férfiú tegyen úgy, mintha kéretné magát, tehát, éreztesse, hogy meg kell hóditani, hogy egyáltalán megengedje ezt a kegyet, hogy leszophassák. Ezen utóbbi tippet csak rendkívül nagy khm..magabiztossággal és egóval rendelkező egyéneknek ajánlanám. :)

De ha csak azon vágyainak ad egyértelmű hangot,vagyis verbálisan kifejezésre juttatja, vagy  egyértelmű, esetleg kézzel fogható jelét adja, hogy roppant mód izgatónak tartja ezen tevékenységet, akár aktuson kívül is, esetleg előtte, közben, utána.

Ha pedig másképp nem megy, hívjuk meg a szopni nem akaró hölgyeket (egyszerre csak egyet) kis pálinkázásra, aztán bátran lehet locsolni( a pálinkát)...

Szólj hozzá!

Címkék: szopás deepthroat műpunci japán szopócucc akik nem akarnak szopni szopás aktus közben

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr57652826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása