HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Női megosztottság :)

2008.08.27. 22:26 :: K. Villám

Nos igen akkor térjünk vissza ez eredeti témánkhoz. Hogyan szoptassuk rá a nőket? (Itt várnám a kedves olvasókáink hozzászólását, ötleteit is.) A nőket sokféle képpen fel lehet osztani. Szőke, barna, vörös, magas……, aztán jönnek a komolyabb és egyértelműbb felosztások. Szereti e a túró rudit vagy sem (ezek már komolyabb dolgok azért :).), szereti e a Pink Floydot vagy sem (ajajj), beszól e, ha a jobraátaiddal sörözni mész. Szóval nagyon sok kérdésben csak kétrészre lehet osztani a nőket, és ha ezt a listát továbbgondoljuk, eljutunk odáig, hogy van a nőknek egy csoportja aki kedveli, szereti, csinálja az orális szexet, és vannak akik nem. Jómagam nem tudom megsaccolni az arányokat a teljes női népesség körében, eddigi életem során nem gyűjtöttem a reprezentatív mintához elegendő női kapcsolatot, ilyen formában :). Mindenesetre, a kevés mintám alapján is jópár furcsa dologgal futottam össze. Mert ugye akkor jó egy társaság, ha öt percen belül, vagy a szex a téma, vagy, hogy ki mit iszik és hogy rúgott be nagyon. Találkoztam olyan lánnyal, aki annyira elzárkózott az orális szextől, pedig a párja - nem én voltam :) – nagyon szerette volna persze. Szóval annyira elzárkózott, hogy egy hirtelen felindulásában, azt találta mondani a barátjának, ha ennyire szeretnéd, hogy leszopjanak, akkor fizetek neked egy kurvát, csak engem hagyjál már békén ezzel a szopással. Nah ez a szopás.

A nem rövid bevezetőből adódik a kérdés, hogy hogyan lehet(ne), rászoktatni az ilyen hölgyeket az orális szexre, de úgy, hogy élvezzék. Annál nincs rosszabb (normális férfinak), ha a nő úgy csinál (bármit a szexben), hogy azt nem élvezi, és mondjuk ezt le lehet olvasni arról az unott arcáról közben. Ejjjjjj. Tudom A Ligeti is valami nagy okosságot vár tőlem ezzel kapcsolatban, de azt hiszem csak közhelyeket fogok tudni mondani/írni.

Az van, hogy nem tudom, a hölgyek egy része miért nem szereti. Bennem, mint férfiban fel sem merül, hogy ne akarjak egy nőnek örömet szerezni orális szex-el. Igazándiból az nekem is öröm :), de ezt már kifejtettem lejjebb. Szóval több dologra is tudok gondolni, vagy párszor még fiatal zsenge korában megcopatták a hölgyet úgy, hogy nem akarta, vagy nem úgy, vagy nem ott, szóval megutáltatták vele (én nagyon férfi párti vagyok, férfi aggyal, de sok gyökér van ám közöttünk uraim ezt be kell látni). Gondolom ebből, az állapotból, talán visszahozható, sok türelemmel, de baromi nehéz. Vagy simán önző a hölgy, meg ez nyűg neki, és egyébként is, az ilyenek általában flegmák :). Nagyon nem is tudok több érvet, hogy miért ne szeretné. Persze, persze, higiénia, nah de uraim, tisztálkodjunk, ne csak a punci legyen friss jó illatú nekünk, legyen a cerka is nekik :).

Még mindig nem válaszoltam, mert nem tudom, hogy lehetne rászoktatni azokat akik nem szeretik. Mondom, mégegyszer, szerintem az okát sem tudom, hogy miért nem szeretik.

Most jön a másik oldal, ilyennel sajnos csak italoztam :), de ugye jó társaság, akkor téma a szex. Pici lány, szexis, de szolíd. Egyedül van a társaságunkban, egyébként majdnem véletlenül. Kérdezgetjük, barátjáról életéről. Majd előjön a jó öreg téma, és a poénkodás, mire ő szépen kifejtette, hogy egyenesen imád szopni. Nah jó ezt nem így mondta, normálisan, kedvesen. Döbbenet. Aztán volt egy iskolatársnőm egyetemen. Sokszor ebédeltem vele. Ő is levezette, hogy imádja a szexet. Egyszerűen, fennakadok rajta, hogy némely nő mennyire „prűd”, némely meg mennyire nem, és a miértjét egyszerűen nem tudom. Hát még azt, hogy hogy lehet az előbbi csoportot az utóbbiba „nevelni”.

Itt azért ezt nem hagyjuk abba, azért a következőkben megpróbálunk megoldást találni :).

Természetesen a fent megemlített okok, teljesen szubjektívek, ha valakinek más, vagy jobb ötlete támad, nosza ragadjon klaviatúrát :).

4 komment

Címkék: szopás; nyalás; orális szex;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr40636828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men 2008.09.21. 22:26:58

Minek rászoktatni?
Ha frigid, akkor az is marad. Gátlásokat fel lehet oldani, de ha undorodik/nem érdekli akkor azzal kár vesződni szerintem.
Az meg más tészta hogy x-nek pénzért sem, y-nak örömmel bevenné.

A Ligeti 2008.09.21. 23:07:07

Jaham, és ha mondjuk személyesen érdekelt vagy abban, hogy ugyan szeresse már- vagy különben meg lecseréled a nőt egy "szopósra", ha már rászoptatni nem lehet? Hm?

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.22. 17:32:44

Hát rászoktatni semmiképpen. Ha amúgy annyira hűdejó, akkor skip oral games (mondjuk az milyen már???). De kevés szarabb dolog van, mint egy unott/finnyás szopást elszenvedni. Mindketőnek.
Szerintem a "nemszopásnak" vannak más _mellékhatásai_, amik miatt amúgy sem érdekelne az illető hölgy.

Mondom, ha valójában, titkon ő is szeretné, csak nem _meri_, azt észre kell venni, és akkor azzal lehet mit kezdeni, de ha nem akarja, akkor ez neki csak nyűg lesz, még akkor is ha szereti az illető srácot, mert egy kényszer lesz rajta, hogy akkor azt _kell_ pedig ő nem akarja.

Hogy érzékeltessem, van olyan csaj akinek az orális szex kb. egy kategóriában van a kakaszexszel. Namost én sem "élvezem ha szétkenem a hátadon a székletem". Innentől próbálhatnának nevelni, kurvára ki lennék akadva már attól is ha megemlítik. Vannak a reménytelenek, a félénkek, az átlagosak, meg a fellománok (létezik ilyen szó?). Van átjárás, kivéve az első kategóriát.

De győzz meg hogy nem így van, csak ne ilyen érzelmi zsarolással, hogy "akkor lecseréled egy szopósra?". Olvastam valami tanulmányt, hogy a férfiak házasságtörésében igen nagy szerepe van az orális szexnek. Szóval a férfiak ganék és ha le nem is cserélik anyut ha nem szop, de beszerzik ami kell nekik külső forrásból. Az sem jobb, mint lecserélni egy szopósra, vagy beletörődni, de vágyakozni rá állandóan. Ugye?

A Ligeti 2008.09.23. 20:08:48

Érdemes visszaolvasgatni, mert két mondat erre is kevés, boncolgatjuk a témát rendesen, többféle megközelítésben, hogy frigid nő nincs, csak szar pasi, meg neveltetés és berögzültségek, meg megszokás, és "az erotika a szopásnál kezdődik", vagy "ha bunkó lennék most azt mondanám, hogy előbb szoktatok rá egy kis tüneményt a spenót evésre, mint egy fapinát a szopásra" és "És nem mindegy, hogy egy repedtsarkú kurva szopja le vagy valaki más" valamint hogyan lehet megdugni az öreg lebénult banyát a szomszédból, szóval van itt minden.

De a kérdésre a válasz, igen, lehet hogy annyira jól működik, hogy nem a szopás a központi kérdés, esetleg vannak nem elsősorban szopás-hanem nőcentrikus pasik, akkor ugye megint más a helyzet, meg van még sok minden más, de az tény, ha valami nagyon hiányzik egy kapcsolatból (beszéljünk most arról), legyen ez oral games vagy nem oral games, akkor a vágyakozást előbb-utóbb tett is fogja követni. Vagy frusztráltság.
De jó hír, lehet, hogy a nő nem is tudja, hogy "elvárják" tőle. Lehet, hogy meg sem fordul pár dolog a fejében. Kommunikáció(hiány), meg ilyenek. Esetleg tapasztalat(hiány).

Nah, de egy komoly szót se többet. Kötelezőérvényűen semmit nem szabad komolyan venni.
Site Meter
süti beállítások módosítása